Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/85/1009585/pererikh.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 1109 Per-Erik Holmberg » Blog Archive » Första inlägget!

Första inlägget!

Posted by perra on 27th March 2009 in Blogg
Ska nu ge mej på nånting som jag inte trodde jag skulle göra, nämligen att skriva en blogg. Har egentligen ganska mycket som jag skulle kunna skriva om, så mycket att jag inte riktigt vet var jag ska börja.

Eftersom jag har varit musiker i hela mitt liv ja till och med på heltid i ganska många år så kommer det säkerligen att handla ganska mycket om musik. Men det finns även andra ämnen som är mej angelägna och intressanta. Tex vår svenska så kallade sjukvård som skulle kunna vara så otroligt bra men som i mitt tycke är fruktansvärt vanskött av våra politiker och landsting. Ta bara en sånn sak som jag hörde på nyheterna idag att de lågavlönade inte får samma behandling som de mer besuttna i samhället, får mej att totalt gå i taket! Det värsta är att jag är ganska säker att så är fallet. Har själv MÅNGA gånger råkat ut för sjukvårdens totala oförmåga att ge en anständig vård.

Dock vill jag inte skylla allt på läkarna, många av dem jag träffat har en otrolig kompetens och är verkligen mån om sina patienter, det är inte där det största felet ligger. Mer om detta senare.

Förutom musiken är jag också en djurvänn av stora mått…. utom spindlar, som är en av mina två mardrömmar. Kommer mer senare.

 

Leave a Reply